was successfully added to your cart.

#SchenkAanDenkTenk is live!

Het is zover! Onze crowdfundingscampagne #SchenkAanDenkTenk is live!
Het doel van de campagne is om Denk-Tenk steviger te positioneren en te laten groeien. Zo kunnen wij in 2017 nóg meer organisaties toekomstbestendig maken met de eigenzinnige blik van Generatie C.

Daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Op de eerste dag van de campagne hebben we al bijna 10% van ons streefbedrag behaald. Een mooie start dus! Jij kan ervoor zorgen dat we deze lijn door kunnen trekken. Daarom vragen we je om onze campagne te steunen.

Wat gaan we met het geld doen?
We willen groeien! Het geld dat we met deze campagne ophalen willen we enerzijds investeren om het merk Denk-Tenk steviger op de kaart te zetten. Daarvoor is het nodig om goed marktonderzoek te doen, de positionering aan te scherpen en een strategie te ontwikkelen. Met behulp van de nieuwe merkstrategie kunnen we nog meer klanten benaderen en meer jong talent aantrekken.
Daarnaast willen we ook letterlijk groeien. Daarom is deze campagne ook bedoeld om ons team uit te breiden met community-managers en contentspecialisten.

Waarom crowdfunding?
Denk-Tenk gelooft in de kracht van de crowd. Dat zie je terug in onze dienstverlening: hiervoor gebruiken wij een grote groep jongeren uit Generatie C met uiteenlopende achtergronden. Hiermee hebben wij al veel opdrachtgevers van inspirerende en vernieuwende adviezen en oplossingen kunnen voorzien. Nu wordt het tijd om aan onze eigen toekomst te denken. Wij geloven dat de crowd ook hier een rol in kan spelen, en een basis kan leggen om onze groei te realiseren.

Hoe kun je ons helpen?
Natuurlijk is de basis van onze campagne om ons streefbedrag van €15.000,- te realiseren zodat we met onze strategische positionering aan de gang kunnen en ons team uit kunnen breiden. We stellen het daarom erg op prijs als je hier een bijdrage aan kunt leveren. Dat kan in de vorm van een donatie waar we leuke tegenprestaties voor aanbieden. Ook kun je vanaf €1000,- investeren in Denk-Tenk met een totaalrendement van 6%.
Daarnaast gaat het natuurlijk weer om de crowd! Dus als we nóg meer mensen kunnen bereiken doordat jij onze campagne deelt in je netwerk of op een andere manier onder de aandacht kunt brengen dan zijn we je ook al zeer dankbaar! Je vindt onze campagne hier.

Nog meer weten?
Heb je vragen over Denk-Tenk of over de campagne, dan beantwoorden we die natuurlijk graag!

Bij voorbaat heel erg bedankt voor je donatie, investering of support!